Herluf Trolles Vej 23, 4700 Næstved

BUD MODTAGES - Nydelig og velholdt etplansvilla i Næstved

På Herluf Trolles Vej 23 i Næstved møder I denne fine og hyggelige villa, der præsenterer sig med en moderne stil og en skøn beliggenhed. Den veldisponerede planløsning byder på et lyst, indbydende opholdsrum og fire regulære værelser, og i haven tilgodeses I af fine solforhold og masser af prydsomme blomster og buske. Velkommen.

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen, og fra matriklen kan I se frem til korte afstande til alt, hvad I har brug for. Inden for en radius af knap én kilometer ligger den attraktive Lille Næstved Skole, pasningstilbud til de mindste samt dagligvareforretninger. Tilsvarende er I placeret tæt på Susåen og grønne skove, mens I samtidig ikke har langt til centrum, hvor alt fra specialbutikker til regionale togforbindelser kan tilgås.

Ejendommen er løbende renoveret og forbedret, hvilket eksempelvis kommer til udtryk derved, at vinduerne er blevet udskiftet i 2006, og at stuens parketgulv er lagt i 2009. Det flotte, moderne badeværelse er etableret i 2016, og endelig blev der i 2019 installeret et nyt naturgasfyr fra Bosch.

Beboelsesarealet opmåles til 140 kvadratmeter, der udfolder sig i ét plan, og som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, der tillige fungerer som fordelingsgang mellem gæstetoilettet, badeværelset og de fire værelser. Køkkenet, der er opstillet i åben forbindelse med stuen, fremstår med enkle, hvide fronter og fine bordplader. I stuen hersker en behagelig atmosfære, der afstedkommes af kombinationen mellem det rige lysindfald via de sydvestvendte vinduer og brændeovnen.

Umiddelbart foran stuen råder I over en fliseterrasse, og i den dejlige have ses et væld af blomster, buske, et magnoliatræ og et valnøddetræ - sidstnævnte med tilhørende egern. Grunden er nem at holde, og da der er flere terrasser vendt mod forskellige verdenshjørner, kan I altid fange solen. Den murede garage bruges til opbevaring.