Agernbakken 17, 4684 Holmegaard

Moderne og nyere enderækkehus i Fensmark tæt på skøn natur

Vil i bo i fredelige omgivelser i et nyere hus med lækkert inventar? Så er dette ende rækkehus med stort glasparti og store vinduer med dejligt lys indfald, lyse indbydende opholdsrum dét i har ventet på. Beliggenheden er i Fensmark, omkranset af grønne områder.
Allerede når i træder ud af hoveddøren er der udsigt til skov og grønne områder. Stenskoven og Holmegaard Mose nåes meget hurtigt på gåben. Desuden er der kort afstand til byens skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder, herunder den meget populære Fensmark Brugs. Tilkørslen til Sydmotorvejen ligger blot ca. 15 minutter derfra. Det moderne hus fra 2016 præsenterer sig nydeligt med mørke mursten og brede vinduespartier. Bilen parkeres lige foran hovedøren og i træder ind i huset under overdækning. Her møder i 106 m2 super godt indrettet hus med alt hvad i skal bruge. Gennemgående gulvvarme, 3 regulære værelser, hvoraf ét har indbygget skabsvæg. Pænt stort badeværelse med sorte fliser på gulvet og i brusenichen, der matcher det stilrene udtryk i hele huset.
Det skandinaviske look fortsætter i det lækre hvide Invita køkken med hårde hvidevarer fra Siemens og Miele. Køkkenet er i åben forbindelse til spisestue, adskilt af mur til hyggelig stue med højt til loftet og stort vinduesparti med dejlig udsigt. Der er kombineret entré og bryggers adskilt af elegant spejlvæg/skydedøre som indeholder masser af opbevaringsplads og hårde hvidevarer fra Siemens og Miele. Fra stuen er der udgang til stor hyggelig terrasse og dejlig udsigt.