Solengen 7, Undløse, 4340 Tølløse

Eksklusiv villa til den store familie i Undløse

I Undløse udbydes denne store og flotte ejendom med plads til hele familien. Med en spændende indretning, swimmingpool, tagterrasse og 60 m2 anneks er den til jer, der ønsker en villa med mange muligheder.

Ejendommen består af et stort hovedhus i to etager og et anneks, som fungerer som en selvstændig boligenhed. Fra vejen fremstår villaen nærmest beskeden, men træder I ind på grunden, åbner en helt anden verden sig med det særlige arkitektoniske udtryk, som lukker lys og luft ind.

I stueplanen har I tre værelser og to badeværelser. Det er også her, I finder det store køkken med masser af bordplads, hvor dagens begivenheder vendes under madlavningen. Om aftenen kan I rykke ind i stuen ved siden af og spille et spil til lyden af den knitrende ild i pejsen.

På førstesalen har I endnu en stue med udgang til den store, sydvendte tagterrasse. En trappe leder fra stuen op til en åben repos, hvor I kan sidde ved computeren og holde øje med børnenes leg i stuen nedenunder.

Annekset indeholder både køkken, bad, en vinkelstue og et soveværelse. Den er derfor perfekt til jeres store teenager, som kan bo for sig selv, men samtidig nemt kan deltage i dagligdagen.

Ud til vejen har I en rummelig carport med plads til to biler. I haven kan hele familien samles til en dukkert i poolen eller en kold forfriskning på det store, sydvendte terrassemiljø en varm sommerdag.

Vil I trække frisk luft, og skal der være plads til børneleg udenfor, er ejendommen perfekt. Den ligger som næstsidste ejendom på en lukket børnevenlig vej i udkanten af Undløse tæt på skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.

Vil I se denne eksklusive villa? Ring til os og aftal nærmere.