Edith Rodes Vej 46, 4700 Næstved

Dejlig familievilla på lukket stikvej i Digterkvarteret

På Edith Rodes Vej 46 i et af Næstveds bedste kvarterer møder I denne nydelige og velholdte villa, der kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed, en veldisponeret planløsning i forskudte niveauer samt en velanlagt have.
I bosætter jer på en lukket stikvej i et yderst attraktivt område af byen, og inden for en radius af omtrent halvanden kilometer kan I tilgå pasningstilbud til de mindste og indkøb. Tilsvarende fører de veludbyggede stisystemer jer sikkert og trygt rundt til en af byens bedste skoler og udmærkede idrætsfaciliteter, mens I også har kort til centrums rige handelsliv og til Herlufsholmskoven.

Beboelsesarealet opmåles til 135 kvadratmeter, hvortil kælderen byder på yderligere 54 kvadratmeter. Ejendommen er velholdt, og det kan blandt andet nævnes, at netop kælderen blev istandsat i 2020 - herunder også bryggerset - ligesom Vordingborg-køkkenet blev installeret i 2014. Desuden er huset omfuget og er blevet udstyret med en ny skorsten i 2013.

Som I træder inden døre, mødes I først af en pæn entré, som tillige fungerer som fordelingsgang. Et par trin op til højre ligger værelsesafdelingen, som består af to regulære værelser samt et flot badeværelse, hvor der under de italienske klinker er indlagt gulvvarme. Ved entréen ses også et gæstetoilet samt huset tredje værelse.

Køkkenet fremstår med stilrene, hvide fronter, der ledsages af praktiske, mørke bordplader, og den delvist åbne forbindelse til stuen gør det nemt at indrette et langt spisebord nærmest gaskomfuret, mens det bløde møblement arrangeres ved det vestvendte glasparti. Den behagelige atmosfære understøttes af askeparket på gulvet.
Kælderen har egen indgang og indeholder foruden det nævnte bryggers også et disponibelt rum og et værelse.

Umiddelbart foran stuen råder I over en solrig terrasse, og den lukkede have er velanlagt med eksempelvis et æble- og kastanietræer. Slutteligt er der på matriklen opført en carport med tilhørende redskabsskur.

Kontakt os for en fremvisning.