Stationsvej 4, Holme Olstrup, 4684 Holmegaard

Smuk istandsat ejendom med dejligt værksted til gør det selv manden - beliggende centralt i Holme-Olstrup


På lukket villavej centralt i Holme-Olstrup finder I denne velindrettede og flot istandsatte villa med tilhørende godt værksted.
Villaen fremtræder udvendigt med flot pudset facade i neutral beige farve, omkranset af en småstensbelagt indkørsel og en utrolig flot anlagt have med skønt vandmiljø og masser af dejlige hyggekroge.
Villaen er desuden unikt beliggende på spændende grund, hvor der er tilhørende have på begge sider af den stille villavej. I vil derfor få masser af udendørs opbevaringsplads samt rig mulighed for både en prydhave, en urtehave og en skøn naturlegeplads til børnene.

Indenfor er villaen flot renoveret og holdt i lyse materialer. Ejendommen indeholder i stueplan lys entre med trappe til førstesalen, et stort hyggeligt køkken med amerikaner køleskab, et viktualierum og en dejlig stor stue med brændeovn. Derudover er der i stueplan et stort værelse, et lækkert badeværelse med brus samt bryggers med vaskemaskine og masser af skabsplads. Fra bryggerset er der direkte adgang til stort værksted samt disponibelt rum.
Førstesalen indeholder to værelser samt repos.

Overalt i boligen er der ens flotte lyse gulve og i bryggers og badeværelse kan I glæde jer over de store moderne sorte klinker, der er et flot match til de hvide skabselementer.
Boligen er forberedt til gulvvarme og med mulighed for naturgas, eller I kan vælge, som huset nuværende ejer, at nyde varmen fra huset hyggelige brændeovn.

Ejendommen er beliggende i nær togstation med forbindelse til både Næstved og Køge/København. Ønsker I i stedet at nå motorvejen i Nord eller Sydgående retning, er der kun 10 minutter til motorvejs tilkørslen.

Fra ejendommen kan dagligdagens indkøb foretages indenfor få minutter, da Netto ligger i gåafstand fra boligen. Næstved Storcenter ligger desuden kun 5 minutters kørsel fra ejendommen.
Skolevejen er sikker for børnene, da landevejen krydses under en tunnel og byens dejlige sportsplads kan nås via stisystem så der er rig mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter med kammeraterne.

Huset er efterisoleret og fremtræder med forholdsvis nyt eternit tag dertil kommer at næsten alle husets vinduer er nye.