Rylevej 14, 5370 Mesinge

Rylevej 14, 5370 Mesinge - Andelsforeningen Guldkysten

Sommerhus beliggende i Andelsforeningen Guldkysten i Dalbybugten, som er en bugt på halvøen Hindsholm. Stranden er meget børnevenlig med sand og lavt, klart vand. Fordi stranden ligger så beskyttet, er den perfekt til paddleboard eller kajaksejlads. Hvis du holder af at solbade, kan du sagtens finde en rolig plads på stranden. Den benyttes nemlig stort set kun af de lokale. Sommerhusene ved Dalby Bugten ligger på små, åbne grunde, hvor ingen træer, hække eller buske forstyrrer udsigten. Her er utroligt stille og fredeligt og den skønneste natur lige uden for døren, der giver gode muligheder for både vandre- og cykelture og helt unikke naturoplevelser.

Sommerhuset er indrettet med god stue, køkken, 1 stort soverum med dobbeltseng, og herfra direkte adgang til badeværelse med brus.
Fra stuen er der udgang til en stor terrasse mod vej og fra køkkenet er der adgang til dejlig syd- vestvendt terrasse. Et godt lille sommerhus beliggende i et område med masser af atmosfære og charme. Via sti lige op ad huset er der kun 150 m til vandet.

I den lille landsby Mesinge, 2 km fra området, kan du handle ved Spar købmanden og nyde en frokost i Café Kirkeladen. Den hyggelige fiskeby Kerteminde ligger blot 10 km fra området. Her kan du shoppe i den hyggelige
handelsgade, spise på en af de mange restauranter og besøge det maritime oplevelsescenter Fjord&Bælt og Johannes Larsens Museet.

Sommerhuset er beliggende på en andelsgrund i Andelsforeningen Guldkysten, som har erhvervet området i 2001.