Gammel Strandvej 5, 3. mf., 9000 Aalborg

BILLIG INDFLYTNINGSKLAR STUDIELEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN

OMRÅDE:
Vil du bo centralt midt i byen er Gammel Strandvej en af Aalborgs mest centrale adresser, hvor alt, hvad hjertet kan begære, er indenfor kort rækkevidde. Limfjordsbroen er lige om hjørnet, du er tæt på havnefrontens maritime liv med det altid aktive havnemiljø, hyggelige cafeer og restauranter. Hele området omkring Aalborgs havnefront har de seneste år gennemgået en total forvandling og udvikles til stadighed til et rekreativt miljø med mulighed for masser af kulturelle oplevelser uanset hvad men er til. Fra adressen er der en kort gåtur til Aalborgs midtby med det hyggelige gågademiljø.

EJENDOMMEN:
Selve bygningen er en solid og velholdt ejendom opført i 1939 med gode parkeringsmuligheder lige ved døren, pæn opgang med dørtelefonanlæg, nye altaner. Det store fællesareal rummer en stor solterrasse samt et stort grønt område med borde og bænke, perfekt til en grill aften sammen med vennerne. Selve ejerforeningen drives professionelt med en god sund økonomi til følge. Der findes fælles vaskeri i kælderen mod betaling.

INDRETNING:
Entre. Dejligt badeværelse med hvide fliser og nyere sanitet. Moderniseret køkken med hvide skabselementer. Skøn lys stue med trægulv og udgang til den sydvendte altan.

RING 20335550 FOR EN UFORPLIGTENDE FREMVISNING