Vestre Fjordvej 34, st. tv., 9000 Aalborg

Lækker indflytningsklar andelsbolig i Vestbyen med 2 altaner heraf 1 med nedgang til gårdhave

Stor "høj" 2 vær. stuelejlighed uden indkig fra gaden i velkonsolideret og veldrevet andelsboligforening i den attraktive vestby nær Fjordparken.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en flot og velholdt rødstensejendom med flot trappe - dørkaldeanlæg - tag og altaner mod gaden fra 2014 og vinduer i hele ejendommen fra 2018 med 3-lags termoglas.

Boligen:
Entre. Skøn opholdsstue med flot afhøvlet trægulv og udgang til lille altan. Stort soveværelse med afhøvlet trægulv - udgang til stor altan, hvorfra der er nedgang til gårdhaven. Superlækkert køkken fra 2015 med god skabsplads og alt i hvidevarer. Dejligt badeværelse med vaskemaskine - hvide fliser og gulvvarme.

I Vestbyen finder du alt hvad hjertet kan begøre af fritidsaktiviteter - indkøbsmuligheder - gode busforbindelser og rekreative grønne områder samt mulighed for skønne gå/løbe/cykelture langs Limfjorden.

Lejligheden er yderst velholdt og præsentabel og klar til hurtig indflytning. Ring 20 33 55 50 for en uforpligtende fremvisning af denne skønne bolig.