Klakringvej 79, Klakring, 7130 Juelsminde

Her er der god plads til familien både inde og ude. Fra villaen er der ikke langt til Juelsminde skole og børnehave/vuggestue. Indkøb og shopping klares nemt i Juelsminde, og samtidig kan I tage en hyggelig tur på havnen med en is i hånden. I Juelsminde er der arrangementer for børn og voksne i alle aldre året rundt. Gå afstand til Juelsminde-hallerne som rummer KIF, JIF og et velfungerende motionscenter. I løbet af ca. 20-25 minutters kørsel er I nået til enten Horsens, Vejle eller motorvej E45, ligesom der er kort afstand til bus.

Huset har en skøn stor ugenert have, syd-vest vendt terrasse og gode muligheder for at indrette hyggekroge med sol og/eller læ samt køkkenhave mv. Der er endvidere en dejlig stor græsplæne til at boltre sig på.

Yderligere er der separate indkørsler til to garager samt holdeplads til f.eks.campingvogn.

Villaen indeholder et stort bryggers med god skabsplads, hyggeligt spisekøkken, fordelingsgang til husets soveværelse, to værelser samt badeværelse og entré, stor stue opdelt i to med god plads til det store spisebord og familiehygge.

Villaen er fleksibel og velholdt bl.a. med mahogni vinduer på 3 af huset sider, og der kan nemt etableres endnu et værelse, hvis det ønskes eller åbnes til køkkenalrum.