Bakkeager 26, 8700 Horsens

Denne yderst præsentable og nybyggede villa er beliggende helt i bunden af et lukket og meget børnevenligt vænge lige ved Provstlundstien. Stien invitere til gå-, løbe- og cykelture i et smukt skovområde og i det hele taget i helt fantastisk smuk natur. Den attraktive nye udstykning ligger i et velfungerende landsbysamfund under 10 min fra Horsens centrum. Her er populær skole, daginstitution, gode indkøbsmuligheder og mange nye familier møder hinanden her i et aktivt og mangfoldigt foreningsliv. Den meget korte afstand til motorvejstilkørslen er iøvrigt et stort aktiv for mange pendlere i området.

Villaen er opført som et længehus af anerkendt håndværksmester i særdeles gode og velvalgte materialer. Her er mange unikke løsninger og arkitektur bl.a. akustik lofter helt i kip og masser af lysindfald. I hele huset er der naturligvis gulvvarme og boligen opvarmes af et effektivt jordvarmeanlæg suppleret med genvex system, der tilsikre optimal indeklima. Interiøret er lyst, indbydende og rengøring bliver legende let med den centrale støvsuger.

Boligens dejlige, lyse køkken/alrum med stor rummelighed er husets center og egner sig perfekt til en pladskrævende familie. Her er velindrettet køkken og udgang til overdækket veranda og haven plus videre fordeling til en hyggelig opholdsstue. Børnene har deres helt egen afdeling med stort multirum, to regulære børneværelse plus eget badeværelse. Seperat forældreafsnit med kontor, soveværelse med påklædningsrum og direkte adgang til et super lækkert badeværelse med kar.