Læssøevej 7, 7500 Holstebro

Dejligt moderniseret byhus

Går din boligdrøm i retning af et moderniseret byhus, der samtidigt kan byde på en fin have med udhus, så skulle du måske stille skarpt på Læssøevej 7.

Her får du et hus hvor der er en charmerende stil og god plads på 2 plan. Glæd dig over at huset fremstår med nyere tag, køkken og badeværelse. Nyd at der er super godt lysindfald på begge plan.

Huset emmer af, at der er kælet for detaljerne, så der er skabt et hus hvor det er godt, at være i alle rum. Husets indretning er med stue- og køkken/alrum på øverste plan og 3 disponible rum, badeværelse og plads til vaskemaskine og tørretumbler i det nederste plan. Så der er god mulighed for en god opdeling af familiens aktiviteter.

Der er udgang fra stueplan trappe til flisebelagt terrasse og haven med gode muligheder for, at indrette sig med attraktive uderum - kort sagt en lækker ramme for familiens udeliv med grill og sommer hygge.

Villaen er beliggende i et rigtigt godt område, hvor man indenfor kort afstand både finder den helt nyindrettede Sønderlandsskole, daginstitutioner, super gode indkøbsmuligheder og ikke mindst attraktive naturmuligheder med Vestre- og Nibsbjerg plantager, hvor der er uanede muligheder for aktive fritidsinteresser i form af vandreture, mountainbike og løbeture.

Huset har en stilfærdig beliggenhed på rolig villavej, grunden er dejlig lukket og du får gode muligheder for, at etablere dig med yderligere udhuse og carport, hvis behovet er til det.

Lyder Læssøevej 7 som det perfekte bolig match for dig skulle du måske kontakte Liselotte og Mogens i BoligOne og bestille en fremvisning af dette spændende byhus i sydbyen.