Ryesvej 21, 7500 Holstebro

Hyggelig villa med god beliggenhed

Nu har du chancen for, at købe en hyggelig villa på ialt140 kvm fordelt på 70 kvm stueplan og 70 kvm kælderplan og samtidigt får du garage og udhus på hele 48 kvm. Beliggenhed på 588 kvm grund giver dig muligheden for, at nyde livet i de spændende uderum i den flotte og velanlagte have. Lige i nærheden ligger Vestre plantage, der giver uanede muligheder for attraktivt fritidsliv med mulighed for løbeture på anlagte stier, mountainbike ruter eller bare oplevelser i naturen med gåture og dyreliv.

Boligen er beliggende i kort afstand til byens nybyggede skole, Sønderlandsskolen og der er ikke langt til indkøbsmuligheder både i city og indkøbsområdet ved Herningvej. Motorvejen nåes på ca. 10-15 minutter, så du hurtigt kan komme både syd- og øst på i Jylland.

Huset er bygget i 1950, men fremstår idag udvendigt med et moderne udtryk med nyere facade og trappe til indgangsdør. Husets indretning kan beskrives som følger:

- entre med trappe til kælderplan
- værelse og gæstetoilet
- funktionelt køkken med vinkel bordplade og hyggelig spiseplads
- stor stue med dobbelt dør til super dejlig træ terrasse
- kælderplanet er indrettet i indbydende stil med badeværelse, bryggers og 3 disponible rum
- garage og udhus skal du absolut sætte fokus - det giver huset ekstra funktionalitet

Kort sagt et meget charmerende og hyggeligt hus med masser af muligheder for god indretning. Lyder huset som noget for dig, så må du hellere kontakte Liselotte og Mogens hos BoligOne og bestille en fremvisning - velkommen på Ryesvej 21.

Går du i salgstanker er du velkommen til, at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.