Søndergade 66, 7830 Vinderup

Flot villa på 174 kvm - centralt beliggende i Vinderup

Er Vinderup noget for dig og sætter du pris du på, at finde et hus der ligger som en del af byens liv og meget tæt på byens hverdags faciliteter i form af indkøbs muligheder indenfor 2 minutters gang, skole og daginstitutioner?

Kunne du også tænke dig at bo i et område hvor der er unikke natur muligheder med for eksempel fine tur muligheder til Stubbergård eller Flynder sø. Måske er nærliggende Handbjerg Marina også noget der kunne være et aktiv hos dig - her er der badestrand, mulighed for bådplads og populær restaurant. Lyder det attraktivt? Så kunne Søndergade 66 være noget for dig!

Vinderup er et åbenlyst godt sted at bo og samtidigt er det en super pendler by med kort afstand til både Holstebro (tilhørskommune), Struer, Viborg og Skive. Der er også tog- og bus muligheder.

Huset fremstår særdeles flot moderniseret og er klar til indflytning og danne ramme om dit hverdagsliv allerede fra dag 1.

Du får her et lækkert og smagfuldt stueplan, som bare skal opleves, 2 badeværelser og i det hele taget et hus med en god stil med blandt andet flotte gulve, delvist troldtect lofter og fint lysindfald. Du får samtidigt en nem have med terrasse, carport med redskabsrum og lille græsplæne.

Lyder det godt, så ring allerede nu og bestil en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne.

Velkommen til fremvisning på Søndergade 66.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.