Transvej 30, Ferring, 7620 Lemvig

Hus ved havet

Bovbjerg Fyr, Vesterhavet og Ferring Sø

....har du alt sammen udsigt til fra dette charmerende hus, der ligger højt i terrænnet i kanten af den lille landsby Ferring. Huset fremstår flot renoveret med vinduer og facader.

Du finder her et hus med helårsstatus, men som kan bruges som sommerhus, idet der ikke er bopælspligt. Her er der kort afstand til Bovbjerg Fyr med sine kulturtilbud, Vesterhavet med de åbne vidder og brede strande. Handler det om at opleve en hyggelig købstad med havnemiljø og gågade, er der kun få km til Lemvig.

Grunden på 1400 kvm ligger med fri udsigt til alle sider og solen kan således nydes uhindret hele dagen. Der er skøn syd-vest vendt have med flisebelagt terrasse. Huset er med centralvarme og indretningen kan beskrives som følger:

* entre med hoveddør med adgang til værksted/disponibelt rum med trappe til 1. salen, der kan udnyttes og give flot udsigt mod havet

* bryggers med vask og skabe og dør til badeværelse med bruseniche

* super hyggeligt køkken med spiseplads

* fra bryggers og køkken er der udsigt til Ferring sø

* spisestue og stue ligger med adgang til 2 værelser og 1 disponibelt rum

Ialt 84 kvm boligareal rådes der over i dette hyggelige hus med gåafstand til havet og stranden.

Lyder det som det perfekte match for din drøm om et hus/sommerhus ved havet, skulle du måske bestille en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne - du kan kun blive i godt humør i dette hus. Velkommen på Transvej 30.