Bakken 1, 7500 Holstebro

Velbygget villa på Bakken

Nu er chancen der for, at erhverve denne fuldmurede villa med et bebygget areal på 229 kvm fordelt på 165 kvm bolig og hele 64 kvm super god klinkebelagt garage med 2 el porte. Beliggende på stille vej med stort fælles grønt areal med fodboldbane og legeplads.

Du får en villa med funktionel indretning, god beliggenhed i Ellebæk, dejlig lukket grund med fine uderum, herunder overdækket og flisebelagt terrasse, samt 17 kvm separat udhus til opbevaring, haveredskaber etc.

Ellebæk er et attraktivt boligområde med alle faciliteter indenfor kort afstand. Her er både god folkeskole og friskole, Idrætscenter med alle muligheder for, at dyrke sport, indkøbsmuligheder i Ellebækcentret og et vidt forgrenet stisystem med direkte rute til Holstebro City. Den kollektiv trafik har byens bedste dækning med bybuslinjer.

Husets indretning er moderne med stor forældre afdeling med soveværelse, badeværelse og walk-in closet, 3 værelser, badeværelse og stor opholdsafdeling med køkken, alrum og stue.

Huset er opdateret siden opførelsen i 2005 med blandt andet nyt Nilan varmegenvinding med varmepumpe med både køl og varme, loftintegreret emfang, elektronisk alarm og overvågningssystem, LED belysning både inde og ude mv.. Huset har et lavt energiforbrug og registreret med et energimærke C.

Huset er opført i 2005 af lokale håndværkere, der har sat kvalitet af byggematerialer i højsædet og huset fremstår idag meget velholdt og klar til, at flytte ind i for de kommende beboere.

Så vil du være med til, at hjælpe Dorit og Allan videre mod, at realisere drømmen om deres næste bolig i landlige omgivelser, skal du ikke tøve med, at bestille en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne.

Bakken 1 - en bolig med kvalitet og som virkeligt skal ses!