Hestbjergvej 4, Vind, 7500 Holstebro

Villa på landet med stor garage/værksted

Drømmer du om at bo på landet - kun 10 min. kørsel fra Holstebro centrum og samtidig få et super godt værksted og funktionel garage?

Så skal du kigge nærmere på Hestbjergvej 4 - her finder du en skøn villa som ligger absolut naturskønt med en dejlig stor nem grund og marker på alle sider.

Huset er på 180 kvm og byder dig velkommen indenfor via entreen der giver adgang til de fleste rum i huset.
Du finder en dejlig stue med trægulv her er plads til både sofagruppe og spisebord - herfra er der adgang til forsænket stue med klinkegulv og gulvvarme samt pilleovn, stuen har fint lysindfald og udsigt til den velanlagte have og markerne samt direkte udgang til terrassen.
Køkken fra ca. 2012 med lyst inventar og klinkegulv. Stort østvendt soveværelse, samt 3 gode værelser.
Badeværelse med bruser og gulvvarme .
Baggang med udgang til haven samt mindre fyrrum.

Til huset er der 95 kvm stor bygning som indeholder stort værksted med elport samt dør - her er installeret varmepumpe som sørge for at værkstedet kan bruges året rundt. Ønsker du gulvvarme i dit værksted er slangerne lagt klar til det, der mangler kun tilkoblingen. I bygning er også husets store garage ligeledes med elport.

Naturen har du lige i nabolaget - der er kun 3 km til Ølgryde Plantage og 5 km til Vind Hede.

Skal du sydpå er motorvejen indenfor 15 min kørsel.

Det er en villa som du skal opleve, da det ikke kan beskrives hvor godt der er her - ring derfor allerede i dag til Liselotte og Mogens i BoligOne og aftal en fremvisning.