Barsidalvej 7, Toftum Bjg, 7600 Struer

Sommerhus - ugenert beliggende på god grund

Velbeliggende sommerhus i Toftum. Huset ligger med fantastisk god læ på den lukkede grund og samtidigt er der kun kort afstand til 2 børnevenlige badestrande ved Jeppes Led og Toftum.

Toftum Bjerge byder på skøn natur i det kuperede landskab med skov og rige muligheder for aktivt ferie- og fritidsliv på Nissum Bredning, der er porten til sejlads på hele Limfjorden. I nærområdet er der indkøbsmulighed i kiosken ved campingpladsen, hvor der også er mulighed for, at nyde en dejlig sommermiddag på Restaurant Skovly. Er du til golf er der 18 hullers flot bane nærmest lige udenfor døren.

Landsbyen Humlum ligger få km nede af vejen. Her er der mulighed både for større indkøb og stå på toget for, at komme rundt til de spændende købstæder Struer, Holstebro og Thisted.

Huset fremstår flot og velholdt med sort malede træfacader. Grunden er med god randbevoksning så man er ugenert og i læ. Der er gode uderum med overdækket træ terrasse mod syd. Der er ligeledes redskabsrum og carport.

Huset har en god indretning med:

entre, dejligt lyst badeværelse med bruseniche og sauna, 3 soverum med ialt 6 sovepladser, stort opholdsområde med køkken i åben forbindelse til stue og der er brændeovn

Du får her et rummeligt sommerhus, der kan blive den perfekte ramme for ferier i det danske sommerland. Velegnet til udlejning.

Lyder Toftum Bjerge som ferie stedet for dig skulle du stille skarpt på dette tilbud, hvor du har et ugenert hus og kort afstand til stranden. Ring til Liselotte og Mogens og bestil en fremvisning.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.