Bækgårdvej 4, Skave, 7500 Holstebro

På Bækgårdvej i Skave findes dette boligtilbud til en god pris.

Skave er ikke bare "en række af huse langs hovedvejen". Byen består af meget mere. Bag ved den første husrække leves der et liv i en attraktiv landsby med integreret cykelstisystem, som binder byen sammen med skole, SFO, hallen og børninstitution. Har man lyst til natur kan man aflægge skoven øst for Skave et besøg. Her er der både grill hytte, skovlegeplads, shelter, bålplads, skovmotionsbane, vandre- og cykelruter og en stor indhegnet hundeluftningskov. Skave er et samfund med mange aktive mennesker, der gør området til et levende lokalsamfund i fortsat udvikling med særdeles aktiv borgerforening.

Ældre villa fra 1924 opført i røde sten og løbende renoveret og fremstår idag med god isolering, træ vinduer, hoveddør og tag over køkken fra 2014. Beliggende på mere end 1400 kvm stor grund. Der er et par udhuse, det ene muret og i tilknytning til huset.

Beliggende centralt i Skave tæt på indkøbsmulighed, skole og daginstitutioner. Samtidigt beliggende med kig til marker. Overdækket terrasse.

Indretning:

- vindfang

- fordelingsgang

- køkken med novalon gulv, synlige spær og spiseplads

- værelse med tæppe

- badeværelse med kar og mosaik gulv

- soveværelse med rustik loft og skabsvæg

- toilet med ovenlys

- stor vinkel stue og nyt laminat gulv

- havestue med loft til kip

Der vil være mulighed for udnyttelse af 1. salen.

Et hus med muligheder: billig bolig, kan bruges til udlejning, byggerund med god beliggenhed - giv det en chance, bestil en fremvisning hos BoligOne Mogens Kragh I/S på telefon 97421252.

Alternativ finansiering kan formidles.

Går du i salgstanker, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering.

NB: Frem til den sidste halvdel af 2021 kan huset alene købes inklusive bestående lejekontrakt.