Mågevej 5, Brylle, 5690 Tommerup

Indbydende og rummelig villa i rolige omgivelser

Drømmer du om friheden til at bare sende ungerne afsted på cykel til skole eller op for at handle? Eller at deres venner boede lige i nabolaget, så du ikke skal være en del af deres legeaftaler i fht. transport? Så er Mågevej 5 lige noget for dig. Her får du lige præcis det og meget mere.
Brylle er et aktivt samfund, med en velfungerende "Landsby-ordning", der sikrer et godt dynamisk samarbejde mellem vuggestue, børnehave og skole. Se mere her: brylle-skole.dk
Der er også ualmindeligt gode muligheder for at være aktiv. Uanset om det er en tur på legepladsen i det grønne område bag huset, eller om det er i foreningsregi.
Her er alt fra petanque over badminton til fodbold og rideskoler i området.
"Fyrtårnet" ligger kun 6 km væk og her finder du svømmehal, sportshal, boldbaner, fitness, café, bibliotek mm.
Beliggenheden i Brylle gør det nemt at komme til Odense eller på motorvejen.

Du får en grund, der er let at holde og hvor huset er placeret helt rigtigt for solen. Her er fin plads til trampolinen ved siden af legehuset. Terrassen er sydvestvendt og med udgang fra stuen, så den vil være den naturlige forlængelse af boligarealet i sommermånederne.
Her er også blevet plads til en garage på hele 42 m².

Selve huset er klassisk opdelt med en rummelig "pistol"gang giver dig adgang til alle husets rum, med undtagelse af det praktiske bryggers/baggang.
Her er soveværelse og 3 værelser, der alle ligger med let adgang til både badeværelset med hjørnekar og brus samt gæstetoilettet.
Den hyggelige og rummelige vinkelstue har mere end rigeligt plads til både spiseafdeling og sofagruppe. Spisebordet kunne med fordel placeres i forlængelse af det indbydende og rummelige køkken, hvor der er rigtig god skabs- og skuffeplads.
Uagtet hvordan du vælger at indrette dig, så byder alle 160 m² masser af lys og muligheder.

Kontakt mig for en fremvisning.
Telefonen er åben alle dage fra 8 til 22.