Banely 17, 4700 Næstved

1-plansvillla med central beliggenhed

Leder du efter en bolig, med stor have og en central beliggenhed i Næstved by? Så skal du kigge nærmere på Banely 17.

Her bliver du budt velkommen ind i en stor entre, som også fungerer som fordelingsgang og giver adgang til alle husets opholdsrum. Her vil du have god plads til opbevaring af overtøjet. Fra entreen kommer du ind i husets store stue, som fremstår lys. Her har du plads til indretning af flere hyggekroge og en spiseafdeling. I stuen er en lille afdeling med 2 trin ned, hvor der er indrettet endnu en hyggelig krog og hvorfra der er udgang til den store lukkede have. Husets køkken er lyst og i pæn stand. Herfra kan du tilgå husets bryggers, som har plads til opbevaring, vaskemaskine og tørretumbler. Derudover får du glæde af 2 dejlige værelser og et badeværelse, som alle ligeledes tilgås fra entreen.

Fra bryggerset er der udgang til et disponibelt rum, som er i åben forbindelse med husets carport. Derudover kan du tilgå to andre disponible rum og en udestue, hvor du kan nyde aftenerne. Fra det disponible rum er der udgang til en sydvestvendt terrasse. Her er indgang til to disponible rum og plads til havemøblerne.

Fra adressen vil du være placeret tæt på alle hverdagens fornødenheder. Blandt andet ligger den nærmeste børnehave på vejen, mens Ellebækskolen afd. Kalbyris ligger ca. 5 min. på cykel derfra. Indkøbsmuligheder finder du ligeledes i nærheden og hvis der skal handles stort ind, vil man have 5 min. til Bilka og Næstved Storcenter, hvor man vil have mulighed for shopping og cafebesøg. Du vil ligeledes have 5 min. til Næstved midtby, hvor du også vil have mulighed for shopping og cafebesøg. Hvis du er den aktive type, er der ca. 5 min. til Herlufsholm Idrætscenter, hvor du finder atletik, svømmehal, fodbold mm. Hvis du vil nyde naturen, så er der også mulighed for dette, da Herlufsholm skoven ligger lige i nærheden.

Lyder denne ejendom som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123 og bestil en fremvisning.