Ageren 30, Mogenstrup, 4700 Næstved

Flot 1-plansvilla velbeliggende i Mogenstrup

Nu har du mulighed for at erhverve denne flotte 1-plansvilla, centralt placeret i Mogenstrup.

Ejendommen er placeret i et roligt villakvarter og fra adressen er du tæt på det meste. I vil på under 1 km kunne gøre jeres indkøb og Fladsåskolen afd. Mogenstrup ligger i kort cykelafstand fra boligen. Hvis I er den aktive type, kan I glæde jer over kort afstand til Fladså Hallen, hvor der er mulighed for at benytte svømmehal, indendørs hal, med skydebane i kælderen og udendørs anlæg med kunststofbaner. Eller I kan benytte jer af Sydsjællands Golfklub, hvor I vil kunne spille 18 huller på en smuk parkbane. Næstved Centrum ligger under 10 km fra adressen mens mortorvejsafkørsel til nord og syd gående retning nås på ca 10 minutter.

I boligen bliver I budt velkommen i en stor fordelingsentrè, der giver adgang til alle boligens rum. Boligen indeholder en dejlig stor, indretningsvenlig og lys stue, der ligger i åben forbindelse med det rummelige køkken. Køkkenet fremstår lyst med velholdte hvide skabselementer og har fin plads til indretning af en lille spiseplads. Fra både køkken og stue er der udgang til den skønne udestue, der dejligt forlænger sommeren. I udestuen finder I en god pejs, så I kan tænde op på de kolde dage. Der er fra udestuen direkte udgang til haven og den flisebelagte, lukkede sydvestvendte terrasse. I boligen er der desuden 3 gode værelser, der alle er lyse og har indbyggede skabe. Derudover byder boligen på 2 originale badeværelser og et godt bryggers med nyere gasfyr, vasksøjle og skabsplads.
Overalt fremstår denne bolig yderst velholdt og du glæde dig over et lavt gasforbrug ikke mindst fordi, de etablerede solfangere sikrer opvarmning af det varme vand. Bilen parkeres enten i carporten eller i den lukkede garage. Fra begge steder kan I gå tørskoet ind i boligen. Fra garagen er der direkte adgang til huset via ejendommens bryggers. Garagen fungerer i dag som et lækkert værksted med grav. Der er adgang til haven fra garagen.

Ude venter en flot og velholdt og vedligeholdelsesvenlig have med et godt drivhus. Haven er lukket af en flot hæk og her kan nemt findes solspot dagen lang.