Grønlandsvej 20, 1. TV., 4700 Næstved

Flot og moderne istandsat 2 v' lejlighed med altan og flot udsigt

Velkommen indenfor i denne lækre lejlighed, der nok har en af blokkens bedste beliggenhed på 1 sal og med en skøn lille sydvendt altan.

Lejligheden er beliggende i den velrenommerede ejerforening "Firkanten" og byder blandt andet på gode parkerings muligheder lige uden for hoveddøren, grønne områder og gode fælles faciliteter som adgang til vaskekælder og cykelkælder. Der hører eget kælderrum med til lejligheden.

Straks du træder ind i lejlighedens rummelige entrè, mærker du, hvordan det store sydvendte vinduesparti i stuen fylder lejligheden med masser af lys og sol.

Fra entrèen er der adgang til badeværelset, der fremstår stilrent med betongulv og flot brusekabine med pudset væg. Toilettet er naturligivs væghængt og overalt er der tænkt over detaljerne, så det rå look er fuldendt.
Lejlighedens IKEA køkken er ligeledes flot og moderne og fremstår smukt med alt i hårde hvidevarer, herunder en integreret opvaskemaskine. Skabsindretningen er gennemtænkt og rummer god plads til nem og overskuelig opbevaring.

I den rummelige og indretningsvenlige sydvendt stue, der helt sikkert sætter prikken over i'et i lejligheden og uden tvivl indbyder til hjerterum, er der adgang til et lille soveværelse med skabe samt en lille god altan, hvorfra der er den smukkeste udsigt til grønne områder.

Lejligheden ligger ugenert og med udsigt mod Sct Jørengs Park, så du kan glæde dig over indkøbsmuligheder lige udenfor døren.

Lejligheden fremtræder overalt indflytningsklar. Udlejning er tilladt ligesom det er tilladt at holde husdyr, så længe de ikke er til gene for foreningens andre beboere.

Ønsker du at bo skønt i en dejlig lys lejlighed tæt på indkøb, grønne områder og i gåafstand til Næstved Centrum, så er denne lejlighed måske noget for dig - kontakt os allerede i dag for en fremvisning.