Svendborgvej 269, ST., 4700 Næstved

Flot og indflytningsklar 3 værelses lejlighed

Nu kan denne attraktive 3-værelses lejlighed beliggende i Næstved Syd tæt på skole, indkøb, naturområder og offentlig trafik nu blive jeres.

Lejligheden, der er godt beliggende i bebyggelsen, fremstår utrolig flot, lys og indflytningsklar. Boligen er med sine veldisponerede kvadratmeter en rigtig god bolig for både singlen, seniorer eller parret der ønsker at bo sammen og så er der mulighed for etablering af have.

I bliver budt velkommen fra en ugenert og østvendt fliseterrasse i en fin lys entrè, hvorfra der er direkte adgang til det flotte køkken holdt i hvide elementer med god bordplads. Fra entrèen er der ligeledes direkte adgang til den rummelige og nydelige stue, der byder på et skønt lysindfald fra de vestvendte vinduer. Lejligheden rummer herudover et rummeligt soveværelse med skabsvæg samt et ekstra værelse af god størrelse, som eventuelt kan benyttes som kontor eller børneværelse. Hertil kan også badeværelset nævnes, som fremstår velholdt med sine lyse fliser, gode bruseniche og vaskesøjle.

Alt i alt får I her en virkelig flot og lys bolig i en god ejerforening og med en meget attraktiv beliggenhed, idet lejligheden er placeret i et område med rig mulighed for at gøre brug af naturen, både i form af adgang til grønne arealer og legepladser. Derudover nås, indenfor gåafstand, både Jacobs Havn i det hyggelige Appenæs og Fruens Plantage.

Der er offentlig transport til centrum, hvis du ønsker at handle andre steder end i de nærliggende dagligvarebutikker.

Book os allerede i dag for en fremvisning på tlf. 2112 2123