Skullerupvej 1, 4171 Glumsø

Villa beliggende i naturskønne omgivelser

Hvis du drømmer om at bo uden naboer og med skov til næsten alle sider, så kunne denne ejendom være det helt rigtige for dig.

Ejendommen er beliggende i naturskønneomgivelser som byder på et aktivt dyreliv, lige op ad Østerskov og i gåafstand til Glumsø Sø. Fra adressen har du kun 5 minutter til indkøbsmuligheder, togstation, skole og idrætsfaciliteter. Hertil kan nævnes, at der kort afstand til både Næstved og Ringsted, som kan nås på 20 minutter.

På ejendommen ligger en klassisk og smuk rødstensvilla i skoven med træer til 3 sider og udsigt over marker mod syd. Stueetage og kælder er fuldstændigt renoveret, mens førstesalen ikke er indrettet endnu, men er tænkt som soveafdeling. I stueplan venter et moderne køkken, 2 stuer, et godt værelse og et stort badeværelse. Det flotte kvik-køkken med Quooker er af stilrene og moderne materialer, og her får du åben forbindelse til stuen og adgang til en mindre gang med trappe til kælderen. I de to store stuer venter mange gode timer med familien. Begge rum er beliggende mod vest, hvilket et skønt lysindfald om eftermiddagen. Fra den ene stue får du udgang til den overdækkede terrasse med udsigt udover den flotte have. På det store og moderne badeværelse venter en flot bruseniche og væghængt toilet.

Kælderen er blevet udgravet og sænket, og her finder du et godt bryggers, og 2 disponible rum, hvor der er masser af muligheder til eventuelt opbevaring.

Boligen ligger i en stor og parklignende have med plæne og enkelte frugttræer.

Kunne dette være dit næste hjem? Kontakt os og bestil en fremvisning.