Tingbakken 36, Tybjerglille Bakker, 4160 Herlufmagle

Stor og velholdt villa beliggende i et roligt område

I smukke omgivelser finder du i den hyggelige landsby Tybjerglille Bakker denne velholdte og store villa på hele 188 kvadratmeter. I huset er der god plads til den store børnefamilie med flere værelser og store opholdsmiljøer.

I bosætter jer på en blind stikvej i den hyggelige landsby med en borgerdrevet cafe og et godt fællesskab. Her er overkommelige afstande til hverdagens fornødenheder og Tybjerg Privatskole og kommunal børnehave ligger 2 km væk - med cykelsti til skolen. Dagligvarebutikker i Fensmark eller Herlufmagle er cirka fem kilometer væk. Lokalområdet byder ligeledes på udmærkede idrætsfaciliteter, og samtidig er I placeret ganske tæt på flotte, grønne arealer - såsom Tybjerg Skov og Capions Skov.

I stueplan findes entre med adgang til 1. sal, stort køkken-alrum, 3 gode værelser, badeværelse og bryggers. I villaens hjerte finder I det store køkken-alrum, som byder op til et skønt opholdsmiljø i form af en hyggelig brændeovn og udgang til udestuen vendende mod vest, hvilket giver et skønt lysindfald. Fra køkken-alrummet, har I adgang til alle rum i stueplan. De 3 værelser er alle af god størrelse og egner sig som f.eks. børneværelser. Badeværelset er også af god størrelse og her får I både bruseniche og badekar. Til sidst venter et godt bryggers med god plads til vaskefaciliteter. På 1. sal. Venter en stor og lys stue med gulv til loft vinduer mod syd. Hertil er også et stort soveværelse med et tilhørende disponibelt rum, som eventuelt kunne bruges som walk-in eller badeværelse, da der er klargjort til el, vand og kloak.

Fra den skønne udestue har I udgang til den sydvestvendte have, som byder på mange timers sjov og leg for børnene. Udenfor kan I også glæde jer til flere hyggelige fliseterrasser, garage og dobbelt-carport. Herudover kan nævnes, at hele grunden er indhegnet.

Der forefindes fibernet på ejendommen med Fibia.

Lyder dette som jeres næste hjem? Kontakt os og bestil en fremvisning.