Skovbrynet 32, st. tv., 4700 Næstved

Stor andelsbolig med 4 værelser og 2 altaner

Hvis du leder efter en stor, lys og rummelig lejlighed med lav boligudgift, så kunne denne bolig måske være den helt rigtige for dig.
Lejligheden er velbeliggende i stueplan i den eftertragtede andelsboligforening Skovbrynet, der kan prale af en sund økonomi, og velordnede forhold - så du kan glæde dig over en meget lav månedlig boligafgift og en skøn bolig!

Lejligheden fremstår i pæn stand med flot renoveret, lyst køkken og hele to dejlige store sydvestvendte altaner, hvorfra der er en fin udsigt til foreningens fællesarealer. Lejligheden er beliggende tæt på både Næstved Centrum, Næstved Storcenter, Næstved Station og ikke mindst ligger Herlufsholmskoven og Susåen er i gåafstand fra lejligheden. Fra adressen har du desuden indkøbsmuligheder inden for en radius af blot 500 meter.

Lejligheden indeholder en god og rummelige fordelingsentrè, hvorfra der er adgang til de de fleste af lejlighedens øvrige rum. Køkkenet fremstår flot med hvide elementer med blandt andet indbygningsovn, kogeplade og med egen vaskemaskine. Der er direkte adgang til køkkenet via spisestuen, så I vil opleve en skøn fornemmelse af et dejligt køkkenalrum, hvor familien kan samles efter en travl dag. Lejligheden indeholder derudover et stort soveværelse med skabsvæg og et godt børneværelse. Desuden kan I glæde jer over to store lyse stuer ensuite med virkelig god plads til hele familien. Fra begge stuer er der direkte udgang til den skønne lukkede 17 m2 store altan. Har I brug for et ekstra værelse, kan I meget nemt lave den ene stue om til et værelse. Begge stuer vender mod sydvest og sollyset strømmer ind af de store vinduespartier i stuernes fulde bredde. I vil helt sikker blive rigtig glade for lejligheden skønne altaner, der begge er udstyret med et godt stort glasparti, der kan skydes til side.
Lejlighedens badeværelse er fint og funktionelt med de oprindelige fine mosaik klinker på gulvet og indeholder en god bruseniche.

Det er tilladt at holde indekatte i foreningen og der medfølger eget kælderrum og fælles cykelkælder. Udenområdet er velholdt og fremstår indbydende med bordebænke sæt og en lille legeplads til børnene.