Helleristen 84, 4700 Næstved

Indflytsningsklart rækkehus med en attraktiv beliggenhed

Med dette nydelige rækkehus i Næstved kan I sætte flueben ud for jeres ønsker om en velindrettet og indflytningsklar bolig, en dejlig, ugeneret have og en attraktiv beliggenhed i børnevenlige omgivelser tæt på hverdagens fornødenheder. Rækkehuset egner sig rigtig godt til både seniorer, par og børnefamilier.

I kommer til at bo få skridt fra parkering og fra fælles grønne arealer i bebyggelsen, og videre omkring kommer I let til alle hverdagens gøremål. Skole er der godt og vel fem minutter på cykel til, og både børnehave og supermarked kan I gå til på endnu kortere tid. Byggeriet er i gule sten og opført i 1970 med fokus på at skabe boliger, der passer perfekt til dagliglivet.

Der er en lys og indbydende atmosfære i hjemmet, hvilket kan tilskrives de lyse trægulve i alle opholdsrum, et flot og velholdt køkken samt sol fra den overdækket terrasse. Køkkenet har et moderne udtryk af lysebrune elementer og grå bordplade, der matcher godt med stuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Hertil kan nævnes at køkkenet er udstyret med Quooker, pyrolyseovn og integreret opvaskemaskine. Fra den flotte stue er der udgang til den overdækkede terrasse. Alle værelser er af god størrelse og husets badeværelse fremstår indbydende med gulvvarme. Badeværelset og værelserne tilgås fra boligens store hall, der er udstyret med ovenlys, garderobeplads og et disponibelt rum, hvor der er mulighed for etablering af gæstetoilet. Til sidst, er der et praktisk bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Udenfor er der etableret el på begge sider af huset og i haven finder I et godt udhus, hvor der er masser af plads til haveredskaber m.m.

Rækkehuset har fået ny hulmursisolering i 2019 og der foreligger garanti på taget t.o.m. oktober 2021. Ydermere, så ligger boligen ugenert i forhold til parkeringspladsen, i den sidste gård på Helleristen.

Kontakt BoligOne på tlf 21 122 123 og aftal en fremvisning.