Bøgevej 17, Rønnede, 4683 Rønnede

Rønnede - Delvist renoveret 1 plans villa med nyere tag - perfekt til børnefamilien

Villaen er opført i 1970 i hvide mursten med nyere tegltag fra 2014 samt delvist termovinduer.

Villaen indeholder: Entré med god plads til modtagelse af gæster, gulvarme samt plads til børnenes sko og overtøj. Funktionelt spisekøkken med pæne fyldnings skabselementer, spiseplads samt alt i hårde hvidevarer. Stor, rummelig opholds- og spisestue, med en hyggelig brændeovn samt udgang til en stor, skøn, sydvendt udestue, som kan forlænge sommeraftnerne. Her vil det være oplagt, at sætte et spabad og nyde udsigten til haven, helt ugeneret. Lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt stort skabsarrangement. Flot master bedroom i morderne farver samt med nyere gulv og loft. Værelse, som evt. kan anvendes til kontor eller børneværelse, ligeledes med nyere gulv og loft. Tidsløst bryggers med flotte, grå klinker, nyere gasfyr samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Lys mellemgang med gulvvarme samt nyere gulv. Der medfølger nyt gulv til stuen samt nye lofter til resten af boligen, så man ender med et flot, ens, gennemgående resultat.

Den 958 m² store grund er anlagt med en god, flisebelagt indkørsel, som fører op til en carport, hvor der er plads til bil og evt. brænde. Godt udhus til opbevaring af haveredskaber, grill m.m., drivhus, som er klar til tomat- og agurkeplanter samt en dejlig, nem have med græsplæne, flotte rhododendronbuske, bede med nydelige sommerblomster samt en dejlig, sydvendt, flisebelagt terrasse, hvor solen kan nydes.

Rønnede er en smuk og aktiv by, der peger ned mod naturområderne Gøgsmosen med Susådalen og åens udspring i nærheden. Den smukt renoverede Rønnede Kro ligger midt i byens store vejkryds og fungerer, sammen med bl.a. dagligvarebutikker og en tankstation, som centrum for byen. Rønnede tilbyder bl.a. skole, daginsti. SFO, Idrætsforening, Golf Klub, som er Faxe Kommunes eneste golfklub samt Camp Adventure, der er en aktivitetspark. Rønnede ligger godt placeret med få min. ud til Sydmotorvejen.