Ladbyvej 69, 4700 Næstved

God og velholdt villa i naturskønne omgivelser

Leder I efter et nyt hjem i grønne og naturskønne omgivelser? Så skulle I tage et kig på Ladbyvej 69.

Ejendommen er beliggende lige uden for Ladby, hvor I finder et roligt og hyggeligt landsbymiljø. I kommer til at bo i smukke og grønne omgivelser i form af åbne marker og skov. Fra villaen har I kun få kilometer til Næstved centrum, hvor der venter skoler, caféer, indkøbsmuligheder og shopping. Den velkendte cykelsti, fodsporet, løber lige forbi huset og derfor kan cyklen nemt tages til byen på kun få minutter.

På ejendommen venter jer en skøn villa med tag fra 2003, udestue, carport, 2 store udhuse samt en nem og overskuelig have. Villaen indeholder i stueplan et dejligt køkken med åben forbindelse til stuen, et godt værelse, badeværelse og adgang til den skønne udestue. På 1. sal får I 2 gode værelser, hvor det ene har udgang til altan med udsigt udover de åbne marker. Køkkenet er af god størrelse og på grund af den gode forbindelse mellem køkkenet og stuen, kan familien nemt samles mens der laves mad. I den vinkelformede stue venter der udgang til den store udestue og en hyggelig brændeovn. Fra den store og sydvendte udestue kan I tilgå den nydeligt anlagte fliseterrasse i haven. Soveværelset findes også I stueplan og byder sig til med dets gode størrelse. Til sidst, finder I badeværelset med badekar. Går I op ad trappen til 1. sal, finder I to store værelser i forlængelse af hinanden. Her er oplagte muligheder for evt. stue eller et godt opholdsrum samt værelse.

Haven omkranset af hæk og her venter mange gode og solrige timer. Hertil er også carporten og de store udhuse på hele 41 og 27 kvadratmeter, som sikre at plads ikke er noget man kommer til at mangle.

Kunne dette være jeres næste hjem? Kontakt os på tlf. 2112 2123 og bestil en fremvisning.