Klarinetvej 19, 4700 Næstved

Familievenlig etplansvilla i Holsted Nord

Drømmer I om en villa med de perfekte rammer for familien?

Så tag meget gerne et nærmere kig på denne smukke villa i attraktive Holsted Nord.
Ejendommen er beliggende nær naturskønne områder ved Vridsløse, og med Næstved Storcenter og Susåskolen lige i nærheden. Meget børnevenligt på lukket vej uden gennemkørende trafik, grønt område og sikkert stisystem til skole og Næstved Storcenter.

Villaen er fra 2004 og fremstår yderst velholdt med bl.a. flotte mahognivinduer og nye zinktagrender. Indenfor venter en praktisk planløsning opdelt i et forældreafsnit med et godt badeværelse og en børneafdeling bestående af to værelser af god størrelse samt endnu et dejligt badeværelse. Mellem forældre- og børneafdelingen er der et skønt køkken-alrum. Her har I god plads til spisebordet og direkte udgang til haven. Fra køkken-alrummet er der også adgang til den store stue, som byder på mange indretningsmuligheder og et godt opholdsmiljø. Derudover finder I også et bryggers af praktisk størrelse til vaskefaciliteterne og med direkte adgang til den store vognport med dejligt udhus.

Boligen har energimærke C og opvarmes med naturgas og gulvvarme overalt.

Udenfor er der en flot syd/vestvendt have med fliseterrasse, hvor I, om sommeren, kan slappe af med et køligt glas hvidvin, mens børnene leger på den grønne græsplæne eller med kammeraterne i kvarteret.

Kunne dette være jeres drømmevilla? Ring allerede i dag for en fremvisning på tlf. 21 122 123.