Vættehøjen 1, 4700 Næstved

Rækkehus med en attraktiv beliggenhed

Med dette skønne rækkehus i Næstved kan I sætte flueben ud for jeres ønsker om en velindrettet bolig, en overskuelig have og en attraktiv beliggenhed i børnevenlige omgivelser tæt på hverdagens fornødenheder. Rækkehuset egner sig rigtig godt til både seniorer, par og børnefamilier.

I kommer til at bo få skridt fra parkering og fra fælles grønne arealer i bebyggelsen, og videre omkring kommer I let til alle hverdagens gøremål. Skole er der godt og vel fem minutter på cykel til, og både børnehave og supermarked kan I gå til på endnu kortere tid. Byggeriet er i gule sten og opført i 1970 med fokus på at skabe boliger, der passer perfekt til dagliglivet.

Der er en lys og indbydende atmosfære i hjemmet, hvilket kan tilskrives de hvide vægge og lofter, et flot og velholdt køkken fra 2010 samt et skønt lysindfald fra udestuen.

Køkkenet har et stilrent udtryk af hvide elementer og mørk bordplade, der matcher godt sammen med gulvbelægningen. Fra den indbydende stue er der udgang til udestuen pegende mod syd, så I får masser sol det meste af dagen. Alle værelser er af god størrelse og huset byder på et badeværelse og et toilet. Badeværelset fremstår lyst og velholdt med badekar og elektrisk ovenlysvindue. Badeværelset og værelserne tilgås fra boligens store hall, der er udstyret med ovenlys, garderobeplads og et godt toilet. Til sidst, er der et praktisk bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Der er fibernet på ejendommen.

Kontakt BoligOne på tlf 21 122 123 og aftal en fremvisning.