Skovkanten 92, 4700 Næstved

Velholdt 1-plansvilla med forældre- og børneafdeling

Hvis I drømmer om en velholdt 1-plansvilla med forældre- og børneafdeling samt en god størrelse grund, så kunne Skovkanten 92 måske være jeres næste hjem.

Ejendommen er beliggende i et roligt og eftertragtet kvarter i nærheden af Kalbyrisskoven og blandt andet Næstved Storcenter. Til områdets skoler er der et sikkert stisystem, hvor børnene trygt kan gå eller cykle.
Motorvejs- og togforbindelser mod bl.a. København findes også i nær afstand fra ejendommen.

Indenfor venter der en god plansløsning, hvor der er plads til hele familien. Fra entréen har du adgang til badeværelset med bruseniche, det store bryggers og stuen. I den store stue har I masser af plads til spiseafdeling og hyggekroge. Det er også her, at I finder villaens køkken/alrum, som byder sig til. Fra stuen er der udgang til havens fliseterrasse, hvor du kan nyde solen på bedste vis. Soveværelset er af god størrelse og her er direkte adgang til villaens badeværelse. Til sidst, så finder I børneafdelingen med 2 gode værelser.

Udenfor får i både carport med indbygget udhus, en dejlig have med fliseterrasse mod syd og adgang til grundejerforenings fællesareal. Hertil har I udsigt til et dejligt grønt område. Blandt dine kommende naboer er der god stemning og derfor et godt naboskab.

Kunne denne ejendom være noget for jer, så kontakt os på tlf. 21 12 21 23.