Skovbrynet 10, st. th., 4700 Næstved

Lækker lejlighed i de eftertragtede andelsboliger i Skovbrynet

Hvis du leder efter en lys og rummelig lejlighed, der er indflytningsklar og hvor boligudgiften er lav, så kunne denne bolig måske være den helt rigtige for dig.

Lejligheden er velbeliggende i stueplan i den eftertragtede andelsboligforening Skovbrynet, der kan prale af en sund økonomi, og velordnede forhold - så du kan glæde dig over en meget lav månedlig boligafgift og en skøn bolig!

Lejligheden fremstår i pæn stand med flot køkken og en dejlig stor sydvestvendt altan med god udsigt mod Herlufsholm Stadion. I tillæg kan du glæde dig over en beliggenhed tæt på både Næstved Centrum, Næstved Storcenter, stationen og ikke mindst ligger Herlufsholmskoven og Susåen er i gåafstand fra lejligheden. Fra adressen har du desuden indkøbsmuligheder inden for en radius af blot 500 meter.

Lejligheden indeholder en god og rummelig entrè. Fra entrèen er der adgang til alle lejlighedens øvrige rum. Du får et flot køkken holdt i lyse elementer og med flot integreret hårde hvidevarer herunder også egen vaskemaskine, en god spisestue samt et stort soveværelse med skabsvæg . I lejlighedens store lyse stue er der god plads til indretning af en hyggelig sofaafdeling og du kan endda sagtens få plads til yderligere en spisekrog, hvis du har lyst. Stuen vender mod sydvest og sollyset strømmer ind af det store vinduesparti i stuens fulde bredde. Fra stuen er der direkte udgang til den skønne altan, der er udstyret med et godt stort glasparti, der kan skydes til side på de lune sommerdage.
Lejlighedens badeværelse er fint og funktionelt med de oprindelige fine mosaik klinker på gulvet.

Det er tilladt at holde indekatte i foreningen og der medfølger eget kælderrum og fælles cykelkælder

Udenområdet er velholdt og fremstår indbydende med bordebænke sæt og en lille legeplads til børnene. Lige uden for lejligheden er der masser af parkeringspladser.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.