Slibemestervej 9, 4684 Holmegaard

Skøn andelsbolig med en attraktiv beliggenhed

Leder du efter en skøn bolig med lav månedlig boligafgift udbydes denne flot moderniseret bolig på hele 82 kvm nu til salg.

Ejendommen er beliggende attraktivt i Fensmark tæt på indkøb, skole, institutioner og sportshal og du behøver ikke bekymre dig om børnenes cykelvej, da der er godt og udbygget stisystem lige uden for boligen.

Boligen indeholder en rummelig entrè med trappe til 1. salen. Fra entrèen er der adgang til boligens rummelige stue, der ligger i åben forbindelse til det flotte køkken, hvor du finder god skabsplads og udsigt til haven. Fra stuen er der udgang til en dejlig og vestvendt udestue. Udestuen er et fint supplement til boligen og forbinder fint den lille have, udelivet og den hyggelige terrasse med resten af boligen. I stueplan er der desuden et moderniseret badeværelse med bruseniche, som har fået nyt armatur, brusearrangement og toilet i 2021.

1. salen rummer 2 gode værelser og en møblerbar repos, hvor du evt. kan indrette en hyggekrog.

Der er tilhørende privat carport til ejendommen, ligesom du fra den hyggelige østvendte forhave kan glæde dig over god plads til at nyde morgenkaffen med udsigt til et dejligt grønt område. I tillæg har du i forhaven yderligere et godt skur med plads til opbevaring.

Ejendommen er beliggende i en rolig og god andelsforening med styr på økonomien, hvilket giver dig en lav månedlig boligydelse.

Kunne dette være dit næste hjem?

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.