Figenvej 79, 4700 Næstved

Flot villa i børnevenligt kvarter

Nu har du igen muligheden for at erhverve dig en god villa i det børnevenlige kvarter på Figenvej. Villaen, der er i 1 plan, fremstår i original stand, men flot og velholdt - og med sine 150 kvadratmeter, 4 værelser og 2 badeværelser egner den sig perfekt til en ny familie. I tillæg vil I være placeret tæt på alle hverdagens fornødenheder.

I bliver budt velkommen i den fine rummelige entre, hvorfra husets charme straks fornemmes. Fra entrèen føres I direkte ind i husets store lyse stue, der skønt beriges med sollys gennem dagen. Fra stuen er der direkte adgang til den store flisebelagte terrasse. Det ene af husets badeværelser med bruseniche tilgås også fra entrèen ligesom der er adgang til et af husets gode værelser. Det oplagte forældresoveværelse med direkte adgang til husets andet badeværelse tilgås fra stuen.
Køkkenet er et charmerende ældre køkken, der står meget velholdt og har god plads til at indrette en lille spiseafdeling. Fra køkkenet er der adgang til endnu et godt værelse, mens det sidste værelse tilgås fra bryggerset. Alle værelserne er med indbyggede skabe.

Til ejendommen hører en 825 kvadratmeter stor grund der indbyder til børneleg og er fyldt med beplantning samt en god terrasse, hvor gode sommeraftener kan nydes.

Villaen ligger børnevenligt og fredeligt på Figenvej. Indenfor halvanden kilometers afstand finder I både skole, gymnasium, svømmehal, sportshal og boldbaner. Dertil kommer flere supermarkeder og daginstitution. Transporten til skole, fornøjelser eller indkøb kan foregå sikkert via områdets gode stisystem. Det er desuden nemt at komme ind til Næstved centrum, hvor der er station og byliv, mens Åsen, Fruens Plantage og Rønnebæk Fælled giver jer skøn natur.

Lyder denne fine villa som jeres næste drømmehjem, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf: 21 122 123