Runddyssen 45, 4700 Næstved

Velholdt rækkehus i Dyssegårdsparken

Med dette skønne rækkehus i Næstved kan I sætte flueben ud for jeres ønsker om en velindrettet bolig, en overskuelig have og en attraktiv beliggenhed i børnevenlige omgivelser tæt på hverdagens fornødenheder. Rækkehuset egner sig rigtig godt til både seniorer, par og børnefamilier.

I kommer til at bo få skridt fra parkering og fra fælles grønne arealer i bebyggelsen, og videre omkring kommer I let til alle hverdagens gøremål. Skole er der godt og vel fem minutter på cykel til, og både børnehave og supermarked kan I gå til på endnu kortere tid. Byggeriet er i gule sten og opført i 1970 med fokus på at skabe boliger, der passer perfekt til dagliglivet.

Boligen er med sine 106 kvm godt udnyttet. Fra den store entre, der har god plads til overtøjet, kan I tilgå alle boligens opholdsrum samt badeværelset med bruseniche og et disponibelt rum.

I får også glæde af 3 gode og lyse værelser, som alle er af god størrelse. Køkkenet fremstår velholdt og flot i dets lyse materialer. Fra køkkenet har I direkte adgang til den store stue, som derfor skaber et godt opholdsmiljø, hvor familien kan samles.

Ude venter en lukket have og en skøn udestue, som med sin vestvendte retning giver mulighed for at nyde solen, til ud på de sene timer. Denne kan tilgås via udgangen i stuen. Til sidst har boligen et godt bryggers med plads til de hårde hvidevarer.

Lyder dette som et rækkehus som noget for jer, så kontakt os for en fremvisning på tlf: 21 122 123