Søndervang 14, 4700 Næstved

Spændende ejendom på lukket villavej

På en lukket villavej godt placeret i Næstved, tæt på skole, institutioner, sportshal og indkøb kan I nu blive ejere af denne gedigne og velholdte rødstensvilla. Derudover kan I glæde jer over en beliggenhed med kort gå afstand til den flotte havne promenade og vandsports aktiviteter i kanalen.

Villaen, der er beliggende på en 666 kvm stor grund, indeholder i stueplan, en flot entre med trappe til kælder og første sal, et lille toilet samt et køkken med spiseafdeling der ligger i fin forenelighed med stuen, kun adskilt af praktisk foldedør. Fra stuen er der udgang til den sydvendte udestue, hvor de store vinduer sikre et godt lysindfald.. Godt placeret i udestuen vil I snart opleve en skøn fornemmelse af nærmest at sidde ude i haven.

På første salen er der en lille repos og to værelser, mens kælderen blandt andet byder på direkte adgang udefra via en lille entre, et bryggers samt badeværelse med kar og bruser og et godt soveværelse med skabsvæg. Kælderen er delvis godkendt til beboelse.

Der er væg-til-vøg tæpper i ejendommen og listelofter. Alle vinduer er vedligeholdelsesfrieo.

Ude venter der jer en velanlagt lukket have i et roligt kvarter. Forhaven er stilfuldt anlagt med fliser og flot stedsegrøn beplantning samt en god garage/carport og skur. I haven bag huset kan I glæde jer over en nem, lukket og ugenert have med god plads til børnenes leg.

Book os allerede idag for en fremvisning.