Lille Solvej 5, 4700 Næstved

Spændede villa med mange muligheder

Beliggende på Lille Solvej tæt på Herlufsholmskoven, Næstved Centrum og Stationen kan denne sjældne udbudte skønne rødstensvilla med masser af muligheder nu blive din. Ejendommen rummer hele 296 kvm for familien at boltre sig på og er fra 1948. Boligen er en flot rødstensejendom med flot tegltag og fremstår overalt i god og vedligeholdt stand. Boligen er beliggende på en 1077 kvm stor hjørnegrund, hvor I kan glæde jer over en smuk have i flere niveauer indrettet med flere gode og store terrasser og hyggekroge så det er altid muligt at finde et vindstille og solfyldt spot i haven.
Når I ankommer til boligen, der ligger højt på den kuperede grund, kan I vælge flere indgange i huset. Blandt andet via den smukke trappe til huset rummelige entre, eller via carporten hvorfra I kan gå tørskoet i kælderen eller I kan vælge indgangen via trappen op til køkkenet.
Villaen der har været i sælgeres ejendom i mere end 37 år rummer ialt 3 plan og byder jer velkommen i en god entre med skabe og trappe til første sal. I stueplan finder I to gode stuer, begge med flere store vinduer. Fra den ene af stuerne, er der direkte udgang til en terrasse med flotte klinker og hvor I kan hygge jer under markisen på en lun sommeraften. Derudover rummer stueplanet: køkken-alrum, et gæstetoilet og nedgang til kælderetagen.
På 1. salen er der 3 store værelser alle med skabe, samt et stort badeværelse og flere mindre depotrum. Overalt er der gode detaljer som blandt andet de tilpassede skabe og en indbygget seng.
I den tørre og gode kælder, er der masser af muligheder og gode rum. Der er egen indgang i kælderen og i et af rummene er der udgang til en lille terrasse. Kælderen byder derudover på flere værkstedsrum, et badeværelse, brygges og oprindeligt er der indrettet en swinningpool i kælderetagen.. Sælger har etableret gulv over poolen, så det i dag fremstår som et godt værelse men ønsker I at glæde familien med en pool kan det nemt re-etableres.
Lille Solvej er en gedigen rødstensvilla med utrolig mange muligheder, små finesser og absolut en villa der skal opleves. Boligen opvarmes med fjernvarme og varmepumpe. Er I familien, der leder efter noget specielt og har lyst til god plads, masser af rum og med en eftertragtet beliggenhed, så er denne villa måske noget for jer.