Sct Mortens Gade 5C, 2., 4700 Næstved

Dejlig 2v andelsbolig i Næstved centrum

Velkommen til Sct Mortens Gade 5C, 2,1 hvor du kan glæde dig over, at der går elevator lige til din hoveddør.

Du kommer til at bo luksuriøst i Næstved bymidte og boligen er til hurtig overtagelse.

Ejendommen er beliggende i sund andelsforening og rummer udover en dejlig stue, der ligger i åben forbindelse med det rummelige og flotte køkken også et godt badeværelse med bruseniche og et stort soveværelse.

Du bydes velkommen i den rummelige og møblerbare entrè, hvorfra der er adgang til lejlighedens badeværelse og stue. Badeværelset er rummeligt og fremstår med hvide klinker og hvid sanitet. Der er god plads til etablering af skabsarrangement og vaskesøjle.
Køkkenet er med sine velholdte og tidsløse elementer og et friststående skabsarrangement både rummeligt og flot integreret i lejlighedens stue. Der er en terrassedør i køkkendelen, der sikre godt lysindfald.
I lejlighedens stue er der plads til indretning af både en spisestue og en dagligstue. Samtid kalder det ene hjørne af stuen på indretning af et oplagt læse/hyggehjørne. Fra stuen er der udgang til en lækker altan hvorfra der er der den flottest udsigt mod bygens pulserende liv og Sct Mortens Kirke.
I soveværelset kan du glæde dig over, at der er fin plads til indretning af et lille hjemmekontor, hvis du har brug for det.

Overalt i lejligheden er lofthøjden er høj og med en stilfuld rund bueform overalt giver det et særligt eksklusivt look dertil kommer fine lyse trægulve i entre, stue og værelse.

Lejligheden passer godt til både unge og ældre: det unge par,der kan lide at bo i by midten men er også et godt valg til singlen, der vil være tæt på det hele. Lejligheden er ældrevenlig og indkøb er i gåafstand fra lejligheden. Den praktiske elevator, der kører direkte op i lejligheden gør det nemt for både gammel og ung, når man kommer hjem med indkøb.

Der er lyse trægulve overalt i lejligheden, der opvarmes med fjernvarme. Lofthøjden er høj og med en stilfuld rund bueform overalt i boligen