Elverhøjvej 54, 4684 Holmegaard

Flot enderækkehus med god beliggenhed i Fensmark

Dette flotte andelsrækkehus, der er placeret som et enderækkehus, har et skønt lysindfald og med store opholdsrum, to værelser og med mulighed for et nem etablering af tredje værelse, er her både plads til børnefamilien eller jer, der gerne vil flytte i en mere overskuelig bolig.
Med til huset hører integreret carport med udhus samt en nem og lukket have med en syd-vestvendt uforstyrret terrasse. Ejendommen er placeret med kort afstand til Fensmark Brugs, skole og idrætshal og ønsker I en tur til Næstved Storcenter eller ZBC, så ligger det kun få minutters kørsel fra adressen.

Huset og udearealerne er nemme at vedligeholde, og boligen har gulvvarme overalt.

Når I har parkeret bilen i den integrerede carport, kan I gå tørskoet ind i husets entrè, hvorfra der er adgang til et flot badeværelse med bruseniche, et godt bryggers, og et stort soveværelse med skabsvæg. Fra bryggerset er der en praktisk gennemgang til husets lyse køkken.
Foruden et ekstra værelse består resten af boligen af et åbent opholdsområde, hvor køkkenet og den store stue ligger i åben forbindelse og hvor lyset strømmer ind fra det store vinduesparti. En del af stuen har tidligere udgjort et værelse, som nemt kan re-etableres.

Fra stuen er der direkte adgang til den syd-vestvendte terrasse, hvor I har mulighed for at skærme for solen med den store markise. Huset ligger med flot udsigt til grønt område fra haven.

Overalt i boligen er der flotte trægulve bortset fra i husets køkken, bad, entrè og bryggers, hvor der er praktiske lyse gulvklinker.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning på telefon 21 122 123