Klintebyvænge 4, Klinteby, 4700 Næstved

Roagergård: en landejendom med flot udsigt

Ønsker du at bo på en godt placeret, stor landejendom med mulighed for selv at sætte dit præg på hovedhusets indretning så skal du kigge på Klintebyvænge 4.

I hyggelige Klinteby finder du denne landejendom, som trænger til en kærlig hånd. Du får en god mulighed for at istandsætte hovedhuset helt efter dine egne ønsker, derudover får du em landejendom med eget rensningsanlæg samt bygninger på ialt 680 kvm, så der er masser af god plads.

Hovedhuset er på 170 kvm og ligger med den flottest udsigt.
Hovedhuset, der trænger til istandsættelse, rummer gode muligheder for, at du selv kan modernisere det og sætte dit eget præg på såvel indretning som ønsket interiør. Hovedhuset rummer en entré, køkken med direkte adgang til huset bryggers og nedgang til kælderrum. Flere stuer ensuite, hvor nogen eventuelt kan kan laves om til værelser. Derudover er der et stort badeværelse.

Udenfor er der en stor ladebygning og en stald med mulighed for indretning af måske hestebokse. I begge bygninger er der installeret vand og el.

Roagergård er en ejendom med masser af muligheder, en fantastisk beliggenhed og hvor du bliver ejer af en helt igennem fantastisk natur.

Book os allerede i dag for en fremvisning