Sønderbyvej 10, Blangslev, 4700 Næstved

Smuk og velholdt villa med utrolig flot udsigt

Drømmer du om landidyl, samtidig med at du stadig bor tæt på Næstved og infrastruktur? Så kunne Sønderbyvej 10 måske være den helt rigtige bolig for dig.

Ejendommen er placeret i Blangslev tæt på Mogenstrup, hvor du finder skole, daginstitutioner, sportshal og indkøbsmuligheder. Hvis du kan lide at spille golf, så findes også Sydsjællands Golfklub kun 2 kilometer fra ejendommen. Udover den rolige beliggenhed, så får du kun 5 minutters kørsel til motorvejen og under 15 minutter til Næstved centrum. Her er altså de perfekte rammer for at kunne nyde naturen i rolige omgivelser og stadig være tæt på storbyen.

Når du kommer til ejendommen kan bilen parkeres i carporten, hvor der i forlængelse ligger et praktisk udhus på 11 kvm. Villaen byder på hele 5 værelser, 161 kvm. og fremstår yderst velholdt. Når du træder ind i den store entré, har du her mulighed for at kunne gå direkte til 1. sal, badeværelset eller ind i køkken/alrummet. Køkkenet er af flotte og moderne materialer. Fra køkkenet er der godt samspil med stuen, så hele familien kan være samlet mens der laves mad. Badeværelset fremstår lyst med hvide klinker og bruseniche. I stueplan er der også to gode værelser, som ligger op til eventuelle børneværelser eller kontor.

På 1. sal venter der en stor og lys stue med en fantastisk udsigt udover marker. Fra stuen er der indgang et stort og godt soveværelse,
som også fremstår lyst.

Haven omkranser villaen i vest og syd, så du kan nyde solen hele dagen. Her er også masser af plads til sjov og leg til børnene, og så
er der en stor fliseterrasse med udgang fra køkken/alrummet.

Hvis denne skønne ejendom lyder som noget for dig, så kontakt os og bestil en fremvisning på tlf. 21 12 21 23.