Irisvej 22, 8700 Horsens

Denne spændende ejendom er beliggende på lukket vænge i attraktivt kvarter, tæt på Nørrestrand som byder på en fantastisk natur. Flere skoler, SFOer, børnehaver samt alverdens former for idræts- og fritidsaktiviteter så som Forum Horsens, svømmehal m.m. ligger i gå afstand fra denne dejlige ejendom.

Indkøb og Horsens centrum ligger ligeledes i gå afstand fra denne smukke bolig. Såfremt du skal pendle, er der kun få minutters kørsel til E45.

Udefra præsenterer ejendommen sig med en hvid facade, der er malet i 2020. De sortrammede vinduer, soklen og det mørke tag skaber en flot minimalistisk kontrast, der harmonerer godt med byggestilens tydelige bungalow-udtryk.

Indenfor er huset moderniseret mellem 2014 og 2016 og byder dig velkommen i en lys entre.

Lækkert køkken med god skabsplads, ekstra bred ovn og spots i loftet.

Husets hjerte er de de 2 stuer der har store vinduespartier, der giver et godt lysindfald, samt udgang til hyggelig træterrasse. Her er endvidere nyere pillebrændeovn til de kolde vinteraftener.

Stort soveværelse og barneværelse med udsigt over området.

Lyst badeværelse med gulvvamre, bruseniche, spots i loftet samt håndklædevarmer.

Kælderen er et kapitel for sig. Her er 3 store disponible rum med højt til loftet. Her er egen indgang og kan danne perfekte rammer for en teenager. Stort lyst bryggers.

Udover en spændende ejendom er der garage på 24 m2.

Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig. Her er flere gode terrasseforhold med fantastisk udsigt. En have der egner sig perfekt til børn/leg.