Korningvej 113, 8700 Horsens

Flot og moderniseret villa beliggende centralt i Korning. Gå afstand til Korning skole, samt børnehave og dagpleje. Det tager kun få minutter at køre til motorsvejsnettet, samt Hatting, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Hyggeligt nærområde tæt på legeplads. Samtidig er der under et kvarters kørsel til centrum af Horsens, som har en bred vifte af kulturelle tilbud og butikker. Samme tur kan klares med offentlig transport på kun 20 minutter.

Denne smukke ejendom er blevet moderniseret i 2003.

Stueplan indeholder en stor flot entre, samt mellemgang med svungen trappe til 1 sal. Lyst køkken med spiseplads og spots i loftet. Stor stue med spise- og tv-afdeling. Her er filt på væggene, askeparketgulv samt store vinduespartier der giver et godt lysindfald.

1 sal. indeholder et stort soveværelse med plads til kontormiljø, samt udgang til hyggelig altan. Lækket badeværelse med bruseniche, gulvvarme og installation til vaskemakine og tørrertumbler. 2 børneværelser.

Her er endvidere tagterrasse på godt 20 m2.

Kælderen indeholder et stort lyst køkken med god skabsplads og gulvvarme. Lækket badeværelse med bruseniche og spots i loftet. Mellemgang med plads til opbevaring. Disponibelt rum, perfekt til teenager. Multirum. Disponibelt rum med store vinduespartier og udgang til haven.

Stort værksted med isolerede vægge. Hyggelig lille nem have med plads til børn og leg.