Bygaden 83, Gamløse, 4305 Orø

Sommerhus med status som helårshus midt på Orø

Beliggende på et af Orø's højeste punkter, med de smukkeste solnedgange mod vest og udsigt til fredede arealer, ligger vores lille hyggelige hus der nu er kommet til salg. Huset, der er bygget i træ, har et dejligt indemiljø, og da det er bygget i 2004, er det både moderne, godt konstrueret og vel isoleret. Det fremtræder velholdt og ordentligt. Huset består at en stor stue, med udgang til en dejlig overdækket vestvendt terasse, et soveværelse mod øst og et dejligt stort badeværelse. En lille sidebygning, der også er isoleret indeholder plads til en en vaskemaskine, men lader også plads til en fryser eller et køleskab.

Udover huset, er der en "Øst" terasse, hvor man kan drikke morgenkaffen efter et brusebad under den udendørs bruser med både koldt og varmt vand. Her er også plads til en hængekøje eller en briks til en eftermiddagslur i læ, næsten uanset hvordan det måtte blæse.

På vestsiden, ved siden af træterassen på huset, finder du vores overdækkede udekøkken. Her er et komfur med induktionsplader, en vask med varmt og koldt vand, skabe til porcelæn og dejlig eftermiddagssol. Vi har et spisebord med plads til 8 personer stående, men du vælger selv hvad du vil have der.

Udekøkkenents nordvæg er den en side af en 40 fod container. Du kan vælge at sælge den, den er i god stand, men den er særdeles god til opbevaring eller værksted alt efter temperament. Den er godkendt at have stående. Containeren er udstyret med en skafor godkendt låsearm ("GUL") således at du kan opbevare ting i den med god sikkerhed.

Huset er et helårshus, men på Orø får man nemt en tilladelse til at bruge huset som flexbolig, det betyder at du kan vælge at bruge huset som sommerhus og så bo i byen om vinteren.
Huset er udstyret med en skabsfryser, et køleskab, et komfur med ovn, vandvarmer og en varmepunpe der enten kan forsyne huset med al varme, eller supplere brændeovnens varme. Iøvrigt har vi altid fyret i brændeovnen som snildt kan opvarme huset til 30 grader, selv i 10 graders frost.