Irisvej 1, 8700 Horsens

Spændende ejendom i attraktivt område.

Søger du villa med sjæl og charme? - så se her.

Denne spændende ejendom er beliggende i attraktivt kvarter, tæt på Nørrestrand som byder på en fantastisk natur. Flere skoler, SFOer, børnehaver samt alverdens former for idræts- og fritidsaktiviteter så som Forum Horsens, svømmehal m.m. ligger i gå afstand fra denne dejlige ejendom.

Indkøb og Horsens centrum ligger ligeledes i gå afstand fra denne smukke bolig. Såfremt du skal pendle, er der kun få minutters kørsel til E45.

Ejendommen er løbende blevet moderniseret og fremtræder velholdt og indflytningsklar. Indeholder en lys entre/mellemgang med svungen trappe til 1 sal.

Husets hjerte er køkkenalrummet med det store vinduesparti, der giver et godt lysindfald. Hyggelig stue med karnap og nyere parketgulv.

Oprindeligt badeværelse med kar og gulvvarme.

Tilbygning med stor stue som har egen indgang, samt udgang til hygge træterrasse. (kan evt opdeles i flere værelser eller benyttes til erhverv)

1 sal. indeholder 2 gode værelser, samt lyst badeværelse med brus.

Kælderen er et kapitel for sig. Her er vaskerum. 2 store disponible rum med højt til loftet. Her er egen indgang og kan danne perfekte rammer for en teenager.

Udover en spændende ejendom er der en ældre lukket carport.

Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig. Her er flere gode terrasseforhold hvor solen kan nydes. En have der egner sig perfekt til børn/leg.