Kpt Andersens Gade 31, 8700 Horsens

Velholdt charmerende ejendom

En perle midt i byen - helt unik og super beliggenhed.

Byens cafeer, indkøb og sportsaktiviteter ligger i gå afstand, ligesom kulturbastionen Fængslet nærmest ligger i baghaven. Offentlige transportmuligheder som tog m.m, ligger i en afstand af ca. 1000 m, med gode forbindelser til bl.a. Århus. Det skal også nævnes at der kun er ca. 1000 m. til den naturskønne Bygholm Sø og Bygholm Park.

Den oprindelige bolig, som er fra år 1919, forenes i dag med en moderne stil og indretning, som bringer ejendommen helt til sin ret.

Indeholder entre, lyst køkken fra Vordingborg med god skabsplads.

Hyggelig spisestue med plankegulv, god loftshøjde der give en god rumfornemmelse.

Indbydende stue med store vinduespartier der giver et godt lysindfald.

Lyst gæstetoilet.

1. sal ses med repos samt 2 store og gode værelser der begge har kviste. Her er endvidere lyst toilet, samt gennemgangsværelse der egner sig perfekt til kontor eller gamerroom.

Kælderen er tør og har en god loftshøjde. Indeholder lyst badeværelse med bruseniche, gulvvarme og installation til vaskemaskine.

Stort disponibelt rum som passer perfekt til en teenager. Her er endvidere fyrrum og et ekstra rum som benyttes til walk-in-closet.

Udover en skøn ejendom er her en stor garage på 48 m2 med el-port.

Til boligen er der en skøn have som er lukket og vedligeholdelsesvenlig. Her er endvidere drivhus, overdækket terrasse og plads til børn og leg.

Fra villaen er der få minutter til motorsvejsnettet.