Tjørnedevej 121, 4340 Tølløse

Landejendom med fantastisk beliggenhed i de vestsjællandske alper

Nu har du muligheden for at erhverve en mindre landejendom med en virkelig skøn beliggenhed. Ejendommen ligger højt i landskabet og derfor er der en fantastisk udsigt til stort set alle 4 verdenshjørner. Og samtidig ligger ejendommen fuldstændig ugenert af trafik.
Lige overfor vejen op til ejendommen ligger Algestrup Sportsrideklub, så skulle du have lyst til at ride, så er der 200 meter til sportsrideklubben. Det er selvfølgelig også muligt at have heste på egen jord. Det tilliggende jordareal er nemlig ca. 7,5 ha som ligger primært vest for ejendommen.
Det meste af jorden er forpagtet ud for 1 år ad gangen, så den kan ophæves eller forlænges.

Der er et muret stuehus med eternittag med meget høj tagrejsning. Samme konstruktion gælder også for staldbygningen. Boligen er beboet, men der er ikke rigtigt foretaget vedligeholdelse i mange år, så man skal regne med en totalrenovering, hvilket så også giver muligheden for at sætte sit helt eget præg på indretning og boligens størrelse, idet 1. salen kan inddrages. Tænk en udsigt, man vil have derfra. Boligen ligger ugenert af andre støjkilder og det er ikke så tit i dag, at man kan opnå den ugenerthed.

Der er ca. 3,5 km til indkøb, skole og daginstitution i Tølløse, men der er også andre muligheder.

Skulle dette give dig lyst til at kigge nærmere på ejendommen, så ring til 52 11 19 06 eller send en mail til prm@boligone.dk eller book en fremvisning via hjemmesiden www.boligone.dk/roskilde