Vernersvej 20, 4040 Jyllinge

Ugenert beliggenhed ud til Værebro Ådal

Denne bolig ligger med naturen lige udenfor døren. Om det er solskins- eller gråvejr, så vil man altid nyde udsigten. Og så ligger boligen helt og aldeles ugenert og uden støj, hvilket også er en sjældenhed - især når der ikke er længere en ca. 1 km til 2 supermarkeder og Jyllinge by.

Boligen er fin og med lav varmeudgift. Huset er indrettet med en hyggelig entre, der er i åben forbindelse med det dejlige køkken. I entreen er indbygget vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der adgang til 2 dejlige værelser til den ene side og brusebadeværelse og et hyggeligt værelse/kontor til den anden side. Køkkenet er opført i U-form og har udgang til en østvendt terrasse, der ligger fuldstændig ugenert og i læ og hvorfra der er udsigt over den skønne natur. I forbindelse med køkkenet er der et hyggeligt spiseafsnit og derfra går man videre ind i stuen. Opvarmning kan suppleres med brændeovn.

Stor have med græs i forstykket, indkørsel med plads til flere biler og for enden af indkørslen er der et godt udhus med god plads. Baghaven er med solrig terrasse med læ, bærbuske og ellers udsigt til Værebro Ådal. Det er en grund med mange muligheder.

Søger du naturen, så skal du absolut kigge på denne bolig og beliggenhed. Det er muligt at gå langs Værebro å og så kan man se huset fra den side. Ellers ring til os og vi aftaler en uforpligtende fremvisning.