Lindevang 4, Lindenborg, 4000 Roskilde

Dejligt fritidshus med fantastisk fjordudsigt kun - 40 min fra Kbh

Her har du nu muligheden for at købe et velholdt sommerhus med en fantastisk beliggenhed kun 40 min fra København. Huset ligger højt på den skrånende grund, hvilket er årsagen til, at der er denne skønne fjordudsigt på alle tider af året. Lige rundt om huset er der flere terrasser, så man altid kan finde et sted med læ/sol afhængig af vejret.
Boligarealet er registreret til 47 kvm, 18 kvm overdækket terrasse og 8 kvm udhus, men for år tilbage blev terrasse og udhus inddraget til beboelsen til en større stue og køkken, således at huset i dag reelt er godt 73 kvm.
Huset indeholde entre, nydeligt badeværelse med lyse klinker i bruseniche og med plads til vaskemaskine, mindre værelse, soveværelse, stor vinkelstue, hvor det er muligt at lave et ekstra værelse og så et køkken med rigtig god skabsplads. I stuen er der fantastisk at sidde med udsigt over fjorden. Den kan også nydes ude fra den højtliggende træterrasse.
Der er elvarme og luftvarmeblæser suppleret med en god brændeovn.

Området indbyder til vandaktiviteter med adgang til fjorden for fællesarealer. Lidt længere inde i området ligger Borrevejle kursus- og idrætscenter, hvor der er mulighed for kajakleje, boldaktiviteter og meget mere. Lige på den anden side af Lindenborgvej er der skov, med gode gå-/løberuter og 1 km derfra ligger Gevninge med indkøbsmuligheder. Så alt er tilgængeligt inden for ingen afstand.

Ring 52 11 19 06 og aftal en fremvisning eller få flere oplysninger.